Selasa, 18 Desember 2018

DTRACK

DTRACK
WAT IS DTRACK?
Dtrack is een gelijkwaardig geavanceerd geld dat op ethereum Network is verdeeld om iedereen, ondanks categoriale limiet, fundamentele toegang tot geautomatiseerde mazuma te sanctioneren. Binnen twee of drie minuten na de presentatie van de flexibele toepassing, en de klant kan optisch onderscheiden dat Dtrack wordt geïntegreerd in hun portemonnee door middel van de nieuwe body (bewijs van actie) mijninformatie. Over elk computergestuurd type mazuma wordt "gemined" met expertrigging. Dtrack kan worden opgedaan met methoden voor het leren van body mining, dat wil zeggen dat uw toepassing op het bedrijf uw methoden en hartslagen bijhoudt. We hebben een consumptief werkende crypto-munt ontwikkeld met enkele geweldige unieke functies. We hebben verschillende immense markten onderscheiden en we ontwikkelen een gratis iOS- en Android-app.
ONZE MISSIE
We zullen waarschijnlijk mensen enthousiasmeren om te repeteren en de kans krijgen krachtig te zijn met contant geld en om hen te compenseren met het D-token.
ONZE VISIE
Als een sodaliteit is onze visie om de algehele accumulatie van blockchain-vooruitgang door gezondheid te versterken, we orkestreren om elk individu te beïnvloeden om fit te blijven en alles in overweging te nemen, resulterend in totale ruiming van geavanceerde mazuma.
Probleem VERBALISERING
Diverse individuen hebben geen copacetische essentialiteit of inspiratie om te oefenen in de welzijnsruimte. Velen houden verschillende systemen in werking, zoals het aansluiten bij een onberispelijk rec centrum, het beïnvloeden van een medeplichtige om zichzelf te bekrachtigen, de voortgang te volgen en zichzelf gewoonlijk te vergoeden. Als we begrijpen hoe we ons 's nachts naar de gym moeten slepen, voelen we ons voor het grootste deel uitgeput van werk en in een immens kolossaal deel van de gelegenheden ga je liever gewoon naar huis, tv's kijken en naar bed gaan.
Het meest intrigerende deel is dat het trainen niet alleen je spieren ondersteunt, het versterkt ook je hart, botten verminderen je bloedsomloop en verminderen je spiermassa versus vet. Door de visuele waarnemers open te houden voor dit probleem, zal iedereen in leven blijven en goed blijven, een beter leven leiden, er overwegend uitzien en bovendien worden betaald in DTK-token door gebruik te maken van de dtrack-applicatie.
ONZE OPLOSSING
Door gebruik te maken van de Ethereum Blockchain hebben we een gedecentraliseerd Bewijs van Oefeningstoken ontwikkeld met een fantasierijke, aanpasbare applicatie die je in staat stelt om een ​​DTK-token met je lichaam te delven. De Dtrack-fase zal de dtrack-aanpasbare toepassing ontwikkelen die klanten waardeert terwijl ze hun lichaam overal ter wereld repeteren door een Bewijs van Oefeningstoken te vertonen, genaamd Dtrack-token (DTK). Hoe meer oefening en vooruitgang van het lichaam, hoe meer DTK-tokens je zegevierend zult triomferen.
TOKEN ECONOMY
Dtrack token zal gebaseerd zijn op ethereum - een gedecentraliseerd platform voor applicaties die
precies zo gemodificeerd zijn zonder een valse voorstelling van zaken, overzicht of buitenstaanderimpedantie.
alle transacties worden verankerd met de beste in zijn klasse cryptografie, en de
eerlijkheid van blockchain zal worden gewaarborgd door CPU-productiviteit.
Het DTK-token vult het dtrack-platform door aanmoediging en verankering van zakelijke uitwisselingen
tussen gebruikers. Werken als een API krijgt de sleutel, het DTK-token zal een breed assortiment
aan behoeften vervullen, inclusief informatie over de blockchain, het starten van uitwisselingen en
contracten, en bezoldiging van kaderleden - om enkele voorbeelden te geven.
Om ervoor te zorgen dat het bovenstaande op deze whitepaper wordt vermeld, zijn we fondsen aan het inzamelen via
openbare verkoop, ook wel bekend als ICO.
De interne berekeningen hebben geresulteerd in een maximale financieringsdoelstelling van een hard-cap van
1808 ETH. De realisatie van het project is niet mogelijk onder dit bedrag. Onverkochte tokens
van het publiek worden verbrand.
De ICO bestaat uit drie fasen, in totaal 3.000.000.000 DTK-token die in elke fase moet worden verkocht;
Fase een 3.000.000.000 TOKEN 1ETH = 8.000.000 DTK 10% BONUS
Fase twee 4.000.000.000 TOKEN 1ETH = 6.000.000 DTK 5% BONUS
Fase drie 2.000.000.000 TOKEN 1ETH = 3.000.000 DTK 1% BONUS
HARDCAP 1808.75 ETH
VERKOOPPROCEDUREVERGELIJKINGEN
Dtrack Ecosysteemontwikkeling 60%
Marketing 15%
Exchange-lijst 20%
Legal, terugkoop en beheer 5%
information:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar