Minggu, 25 April 2021

SpaceSwap MILK2

SpaceSwap MILK2

Što je zamjena snijega?

Tako se početak veljače čini super uzbudljivim sa svim vrhunskim ljestvicama koje su postigli MILK2 i SHAKE. CoinGecko, CoinMarketCap i druge glavne platforme priznaju uspjeh SpaceSwap-a.


Međutim, skokovita cijena rezultat je ogromnog rada koji su uložili naši razvojni i marketinški timovi. Oni nisu samo izmislili Shadow Staking, već su se pobrinuli i za širenje vijesti.


I kad kažem izmišljeno, stvarno to mislim. Tehnologija Shadow Staking nova je riječ u industriji DeFi. To je ono što vaše LP žetone sigurno čuva u novčaniku.

 

Prvo, mijenja princip prinosa u poljoprivredi kakav postoji. Dok vam Uniswap donosi prihod samo kad svoju imovinu pohranite u njegov fond likvidnosti, SpaceSwap fond svojim imateljima daje prednost svih DeFi protokola istovremeno.


postao jedan od temelja projekta i povećao sigurnost platforme SpaceSwap. Zauzvrat, to će omogućiti vlasnicima da se osjećaju sigurno i skladište svoju imovinu na platformi. SpaceSwap je implementirao tranziciju tokena na više platformi. Svoj depozit možete jednostavno preusmjeriti na skup platformi za najnižu moguću naknadu


Defi je sada trend u kripto svijetu, tako da su mnogi novi defi projekti osmislili razne koncepte kako bi mogli privući pažnju investitora, a u ovom trenutku ono što je vrlo pogodno za ulaganje je da ovaj zamjena prostora za defi projekt ima drugačiji koncept nego ostali.
jedinstveni agregator koji okuplja sve glavne DeFi protokole na jednom mjestu. Ovaj je projekt na početku privukao veliku pažnju zahvaljujući izvrsnim značajkama i obećanjima koja nudi.


Ekstremne promjene cijena mogu se dogoditi u bilo kojem trenutku, što može rezultirati potencijalnim gubitkom ili dobitkom na vrijednosti, gubitkom neke ili cijele vaše kupovne moći te poteškoćama ili potpunom nemogućnošću prodaje ili razmjene vaše kriptovalute. MILK Token nije obvezan od vas kupiti ili posredovati u otkupu vaše kriptovalute u okolnostima u kojima ne postoji održivo tržište za istu kupnju.


MILK token nije povezan ni s jednim ulaganjem. Prije kupnje mlijeka trebali biste se uvjeriti da su priroda, složenost i rizik svojstveni trgovini kriptovalutama prikladni za vaše svrhe s obzirom na vaše financijske prilike i položaj. Svaka transakcija koju napravite u MILK-u obavlja se na vlastiti rizik.

 

SpaceSwap Vision

Inovacije projekta SpaceSwap

Nastojeći ukloniti nedostatke i nedostatke početnog protokola Verzije 1.0, SpaceSwap je predstavio nadograđenu i poboljšanu Verziju 2.0 sa sljedećim poboljšanjima:

Preispitivanje i pročišćavanje tokenomskog modela i procesa emisije novčića.

Izdavanje jedinstvenog novčića SHAKE koji kontrolira količinu kovanica MILK2 za usporavanje inflacije. Tijekom postupka zamjene MILK2-SHAKE, kovanice će biti izgorjele / emitirane. Međutim, tijekom obrnute zamjene, tj. SHAKE-MILK2, cijena će se smanjiti za 10 MILK2, kako bi se spriječila trenutna arbitraža.

Izrada mape puta s novim inovativnim uslugama DeFi na brodu.

 

Trenutni sustav uzgoja prinosa, sa svoja dva izvorna novčića, prava je promjena u igrama. Nijedan drugi projekt nema 2 zamjenjiva novčića s višenamjenskim funkcijama i zajamčenom likvidnošću. SpaceSwap tim prati vlastiti Mliječni put predstavljajući Interstellar, Gravity, Galaxy i mnoge druge proizvode.

Mapa puta za razmjenu prostora

Već završeno:

  1. Pokretanje SpaceSwap 2.0 - 25.9.2020.

  2. Lansiranje SpaceSwap Interstellar - 25.9.2020.

  3. Implementacija SHAKE coin (bit će izdano samo 10.000 SHAKE) - 25.9.2020.

  4. Lansiranje SpaceSwap Galaxy (sustav glasanja) - 30.9.2020.

  5. Lansiranje SpaceSwap Gravity - 15.10.2020.

  6. Pokretanje platforme Index Token Platform - mjesto za izdavanje najpopularnijih indeksa tokena - 15.11.2020.

  7. Pokretanje Shadow Farming - jedinstvenog razvoja koji će revolucionirati cijelu sferu poljoprivrede DeFi - 02/02/2021.

  8. Bazeni su dodali partnerstva 1Inch, Curve, SnowSwap - 02.02.2021

 

Dolazi uskoro:

  1. Verzija pametnog lanca SpaceSwap Binance - 31.03.2021.

  2. SpaceLend - Protokol za decentralizirano pozajmljivanje / posudbu - 30.04.2021.

  3. SpaceStarter - Decentralizirana platforma za masovno financiranje (svi visokoperspektivni i pažljivo odabrani DEFI projekti prikupljat će sredstva za razvoj u tokenima Milk2 i Shake) - 30.5.2021.

  4. SpaceSwap MultiChain DEX - Razmjenjena decentralizirana višelančana mreža (Binance Smart Chain, Ethereum, Tron) - 30.06.2021.

  5. Shadow Synthetic Assets - jedinstveni razvoj koji će revolucionirati cijelu DeFi industriju - u procesu.

  6. SpaceCrew - Decentralizirani tečajni fond likvidnosti - 30.08.2021.

  7. Ključna partnerstva - novi bazeni, nove razmjene - 2021., 2022

 

Svemirski tim

Dan Khomenko - izvršni direktor
Anthony Checo glavni izvršni direktor
Max Sizz glavni tehnički direktor
Anatoly Lev - programer
Mila - tajni programer
Julio - tajni programer
Maciej Jezowski - CBDO
Vlad Henri - CMO
Vasiliy Guber - voditelj analitike
Dilya Goff - voditeljica podrške
Mary Jane - voditeljica dizajna

 

Savjetnici

Azam 

 

Informacija

Web stranica: https://spaceswap.app/
Twitter: https://twitter.com/spaceswapdefi
Telegram: http://t.me/SpaceSwap
Discord: https://discord.com/invite/r6RymJj
Blog: https: / /blog.spaceswap.app
Twitter: https://twitter.com/spaceswapdefi

 

Autor

Bitcointalk naziv: eternal light
Bitcointalk profilna veza: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2410347

Korisničko ime za Telegram: @eternallight16
Adresa ETH novčanika: 0x1609CdEf9A6aaaD63A86b7FEf597f4dDD3bD614C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar